Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja Na Temat Polskiej Piłki

Mizzer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym zacząć dyskusje na temat polskiej piłki nożnej. Każdy wie że spadła dawno na psy.

To zaczynam :)

Co sądzicie o zachowaniu kibiców w podczas meczu coś tam Białystok vs. Widzew ??

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

Mnie tam wali zachowanie kibiców jakiś tam.

Najlepiej to wyjebać PZPN na bruk i wstawić tam ambitnych ludzi który mają zamiar coś kurwa zrobić.

PIERDOLIĆ PZPN!

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

JP na 100%...

Tomaszewski na prezesa, buuahaha..

#down

no ba! tu wszyscy to trolle.

asfgasg.png

"Jesteśmy zwiastunem maszerującego ruchu oporu. Mamy dość dezinformacji, mamy dość korupcji. Mamy dość wojen prowadzonych z bezpiecznej odległości i tajemnic. Wolność to zaciskająca się pętla dla tego status quo."

4chan

Opublikowano

No sorry ale chciałem podyskutować z ludzmi którzy są w miarę ogarnięci. A tu wszyscy 'jebać' 'pierdolić' to sorry ale to nie to :/

Legenda
Opublikowano

Moim zdaniem polskiej "piłki nożnej" nie można nazwać piłką nożną to jest paru trollów biegających za piłką.

Czy my w tym stuleciu coś osiągnęliśmy w nodze?

Nic !

PZPN już od dawna zszedł na psy,

w ogóle nie wiem po co Smuda się ośmiesza przed całym światem !

Taka jest moja subiektywna ocena wiem że niektórzy mogą się z nią nie zgadzać !

Opublikowano

@Pau

Nareszcie jakaś mądra wypowiedź zgadzam się z tobą w 100%

@top

Co sądzicie o samych klubach, kto ma szanse wygrać w tym roku ekstraklase.

Opublikowano

Jestem kibicem klubu Legia Warszawa jak i Dolcan Ząbki, my jako ultrasi przykładamy się bardziej do robienia opraw wznoszenia dopingu jednak często są takie sytuacje w których trzeba bronić stadionu. Przez większość uważani jesteśmy za pojebów ale trzeba bronić honoru swojego klubu a nie być jebanym piknikiem. Są i takie sytuacje gdzie ochrona i policja po prostu prowokuje nas do tego żeby zacząć ich napierdalać i tak samo pewnie było na meczu Zawiszy. Kary za zasłonienie twarzy 5lat no kurwa to przesada lekka, w pzpn są największe przekręty w Polsce jebać ich.

Opublikowano

Polska piłka to jedynie kibice, bo nasze kluby to nic, w porównaniu do reszty europy, nie mówię tu o zachodzie, ale nawet taka Ukraina ma lepsze zespoły.

Mówicie, że u nas jest patologia na meczach, ale polecam program na Discovery Chanel (nie pamiętam dokładnie jego nazwy), jest on o ultrasach różnych klubów i to co dzieje się w Chorwacji, bądź Szkocji przechodzi ludzkie pojęcie o.O.

Pójście w pipe pzpn nie da natychmiastowej zmiany, tylko czekać na kompromitacje na Euro 2012 :unsure:

Opublikowano

@Shodner

W naszym kraju są dobrzy zawodnicy ,ale pzpn ich nie dopuszcza bo nie mają doświadczenia.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

@Up

doświadczenia?

Oni walą zawodników i Polską lige

Zależy im tylko na kasie...

Wcale się nie dziwie że nasi zawodnicy nie chcą marnować talentu grając u nas <_<

Opublikowano

ale polecam program na Discovery Chanel (nie pamiętam dokładnie jego nazwy)

W Polsce też nie było pięknie.

#t

Po prostu tego nie oglądam, nie interesuję się i mało mnie to obchodzi. Niech się tam jebią, wam radzę pooglądać inne ligi albo jakiś inny sport.

Opublikowano

Po pierwsze: Nie ma o czym dyskutować.

Po drugie: Ci kibice to już nie ludzie tylko bydło.

Po trzecie: ZGADZAM SIĘ Z @UP

Po czwarte: WYJEBAĆ PZPN!

Opublikowano

Sądze, że dzieci w takich krajach Hiszpania, Włochy, Portugalia, gdzie piłka nożna króluje mają większy zapał, talent niż cała polska ekstraklasa razem wzięta.

Innym razem.

Opublikowano

eeee a co to polska piłka ? jakiś bardzo dawny gatunek drzewa ?

Opublikowano

Znaczy o zapale to ciężko powiedzieć, bo ci którzy mają zapał wyłącznie do pieniędzy idą na "czołówkę" kraju, a Ci którzy tam na prawdę żyją piłką nożną nie mogą zaistnieć ; / Taki już ten popie.... kraj.

Ale jeżeli chodzi o temat to uważam: Żenada 100%, wstyd na skalę światową, że mamy takich piłkarzy. Chociaż dobrze, że Jeleń strzelił ładnego gola ostatnio dla Auxerre:

http://www.youtube.com/watch?v=cX_qpExAXa0

Opublikowano

Wedlug mnie juz dawno (okolo 2 lata temu) powinni zrobic tak : "zebrac 25 graczy po 18-20 lat i ich trenowac caly czas." Tak jak w niemczech jest dostajesz caly sprzet i masz cwiczyc jak nie to kara i ch** ; ]. Wtedy by nabrali doswiadczenia, skilla...

A PZPN juz dawno nie istnial. To ma byc PZPN ? Porazka...

A teraz na temat kibicow. Byliscie wogole kiedys na meczu ? To wiecej jest takich 14-17 latkow ( w tym prawie same laski, ktore daja dupy tak czesto jak ty jesz.. ) .

Ostatnio w TVN byl reportaz o kibicach. Nie pamietam jakiej druzyny, ale jechali na mecz, a w pociagu mieli okolo 30 maczet, 20 tasakow, 10 nozy itp.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja tam pierdole PZPN jak w burdelu nie idzie to się zmienia kurwy nie firanki (mówię o zmianie koszulek reprezentacji polskiej) powinni dawno znaleźć inne talenty.A co do kibiców nie ma jak "ultrasi" dodatkowo do dupy. Zamiast jebać PZPN lepiej zmienić piłkarzy /trenera i ogólnie cała polską piłkę może coś to pomoże tym kalekom . Narazie można się śmiać jak nas jadą -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...